Medlemsfordele

Som medlem af DiaLab får du tilgang til et unikt branchenetværk, medlemsmøder, erfa-grupper, påvirkning af den politiske proces og dagsorden igennem høringssvar.

Som medlem af DiaLab er man som minimum også medlem af Dansk Erhverv og kan derigennem trække på en del medlemsfordele såsom ekspertise indenfor inkassovirksomhed, 20 % rabat på alle jobzonens produkter, rabataftale på telefoni, forsikringsaftaler gennem Willis, Benzinkort, Carnet & Certifikater. Læs mere her

Som medlem af foreningen er det altid muligt at leje mødelokaler på Børsen, hvis man står og skal bruge en stemningsfuldt mødelokale midt i København. Det er nemt at komme ind til Børsen med tog og metro og det er ofte også rimelig nemt at finde en parkeringsplads i området.

Dansk Erhverv tilbyder 3 forskellige slags medlemskaber – Basis (som man automatisk bliver ved medlemskab af DiaLab) Fullservice og Arbejdsgivermedlemskab. De 3 typer af medlemskab giver mulighed for at trække på forskellig typer af rådgivning hos Dansk Erhverv. Som basismedlem har man adgang til hotlinie, hvor det er muligt at stille spørgsmål angående ansættelsesret og spørgsmål af mere generel erhvervsjuridisk karakter. Ønsker man mere individuel rådgivning, herunder inden for bl.a. udbudsretten, så tilbydes dette til Fullservice og Arbejdsgivermedlemmer. Det er altid muligt at få et uforpligtende tilbud på en opgradering af sit medlemskab. Send blot en mail til hls@danskerhverv.dk  eller ring på 3374 65 97.

Læs mere om de forskellige typer af medlemskaber her.

 


DiaLab

Børsen, 1217 København K
Tlf.: 3374 6000 | fax 3374 6080
CVR nr. 53637752

Sekretariatsleder

Henrik Sedenmark
e-mail: hls@danskerhverv.dk
Tlf. 3374 6597

Sekretær

Käthe Dahl-Jensen
e-mail: kdj@danskerhverv.dk   
Tlf. 3374 6031

Sidst opdateret: 09-10-2017 00:59:39

design 'n code by michael stilborg | the danish chamber of commerce © 2014